Bestickering voor uw auto of raam nodig?

Ontdek

Leads komen er niet vanzelf. Het is daarom altijd interessant om goed op te vallen in het straatbeeld. Laat uw logo, teksten en illustraties dus drukken op reclameborden, etalageramen, bestel(wagens), lichtbakken, vlaggen, … Lagraph kan dit voor u regelen: van ontwerp tot realisatie met speciale snijfolies, full color prints op zelfklevende witte folie of stickers.

Hoe pakken we dit aan?

We bespreken uw verwachtingen en mogelijkheden en kiezen in functie daarvan het type belettering. Hierbij moeten we rekening houden met een eventuele vergunning die vereist is.
Daarna gaan we foto’s en opmetingen opnemen en bekijken we alle nodige omgevingsfactoren zoals de snelheid van voorbijrijdende voertuigen, nabij gelegen installaties, …

 

U ontvangt vervolgens een offerte. Na uw akkoord, ga ik aan de slag met de opmaak van een eerste ontwerp. Als u een finale keuze gemaakt heeft, kan u de uitvoering en installatie met een gerust hart aan Lagraph overlaten. Dankzij mijn lange ervaring heb ik een netwerk van kwalitatieve leveranciers uitgebouwd.

 

Heeft u nog geen logo/huisstijl om de juiste boodschap over te brengen? Dan kan Lagraph je ook hierbij helpen.

 

Lagraph - Laurence Willems - Boterhoek 2 - 9860 Moortsele (Oosterzele - Gent - Oost-Vlaanderen) België - T+32 498 75 28 69 - info@lagraph.be
BE 0832.395.503 - (Plan je route via Google Maps) - © 2018, Alle rechten voorbehouden