Originele visitekaartjes laten ontwerpen?

“You never get a second chance to make a first impression.” Het is een belangrijk gezegde om in het achterhoofd
te houden bij een eerste ontmoeting met een potentiële klant. Daarom zorgt u ervoor dat u er altijd goed uit ziet. Maar even belangrijk is het visitekaartje dat u achterlaat. Het zorgt er niet alleen voor dat hij/zij uw contactgegevens heeft, maar het is bepalend voor de indruk die u achterlaat. Een professionele uitstraling van uw visitekaartje is daarom essentieel. Het moet er verzorgd uitzien en moet uitgevoerd zijn in de huisstijl van de organisatie. Hou er bovendien rekening mee dat uw kaartje hoogst waarschijnlijk in een stapel van andere kaartjes terecht komt. Laat het er daarom uitspringen: wees creatief en origineel, toevallig een van onze motto’s.

Hoe pakken we dit aan?

We zitten samen rond tafel en bespreken uw verwachtingen en de zaken die volgens u onmisbaar zijn op een visitekaartje.

 

  • Naam bedrijf/organisatie
  • Naam + functie medewerker
  • Telefoonnummer (vast en mobiel)
  • E-mailadres
  • Bezoek- en/of postadres
  • Website bedrijf/organisatie
  • Slagzin/slogan
  • Btw-nummer
  • QR-code

Wat kan u verwachten van onze samenwerking ?

U leest het: de mogelijkheden zijn talloos. Overweeg dus goed welke informatie u aan potentiële klanten wil meegeven. Als u die beslissing genomen heeft, gaan we over naar de lay-out van een visitekaartje. Dit kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt zijn maar kan bijvoorbeeld ook geplooid zijn.
En sta er ook even bij stil dat een visitekaartje een heel andere vorm kan/mag hebben dan het klassieke rechthoekige kaartje.

 

Vervolgens ontvangt u een overzichtelijke offerte. Na uw akkoord, maak ik enkele ontwerpen. Uiteindelijk stel ik u een kleurenprint en een maquette voor. Het door u goedgekeurde visitekaartje wordt finaal klaargemaakt voor druk. Weet dat u ook voor het effectieve drukwerk een beroep kan doen op Lagraph. Dankzij mijn lange ervaring heb ik een netwerk van kwalitatieve leveranciers uitgebouwd.

Ontdek

Lagraph - Laurence Willems - Boterhoek 2 - 9860 Moortsele (Oosterzele - Gent - Oost-Vlaanderen) België - T+32 498 75 28 69 - info@lagraph.be
BE 0832.395.503 - (Plan je route via Google Maps) - © 2018, Alle rechten voorbehouden